TOP termékek
Hírek
Naptár
2020. Augusztus
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Óvodai tarisznyák - teljes választék

Főkategória >Óvodai tarisznyák - teljes választék

Óvodai tarisznyáinkat 3 féle anyagból készítjük.

Nyers színű vászononból, fehér színű kongréból és natúr színű kressvászon anyagból. 

 

Kedves Óvodapedagógusok, Pedagógusok, Szülők!

A kialakult oktatási helyzet miatt kérjük, hogy a rendeléseket ne az iskolába, óvodába kérjék, hanem magáncímre, ahol át tudják venni a csomagot. Bár lehetséges, hogy még sokáig nem lesz hagyományos iskolai oktatás, de a gyerekek várják a ballagást. Ha nem is a megszokott formában lesz megtartva, de jár nekik a ballagási tarisznya, ahogyan eddig minden évben megkapták az ovisok és az iskolások.

Így kérjük, aki eddig szeretett volna rendelést leadni, az küldje el nekünk. Családi vállakozásunkban egészségesen, az egészségügyi előírásoknak megfelelően készítjük a tarisznyákat megrendelés után. Így biztosan, az elkövetkező időben leadott rendelést teljesíteni tudjuk.

Azt nem tudjuk vállalni, hogy két hét alatt annyi rendelést készítsünk el, amennyire eddig 2 hónapunk volt. Tehát ha sokan az utolsó pillanatban adják majd le a rendelést, azt nem biztos, hogy teljesíteni tudjuk.

Válasszák az előreutalást, vagy GLS utánfizetést és a kiszállítást. Jelenleg kiskereskedelmi üzletünk zárva tart, így személyesen nem tudják átvenni a megrendelt tarisznyákat.

A megrendelt tarisznyákat egyedileg gyártjuk , így lemondani  nincs lehetőség!

Megértésüket köszönve, jó egészséget kívánunk!

Kubik Ildikó és Kubik Zoltán


prev
next


prev
next

Webáruház készítés